Notice: Trying to get property 'guid' of non-object in /var/www/wordpress/wp-content/plugins/wp-travel/core/helpers/localize.php on line 71
Ez vagyok! - Míveskata

Ez vagyok!

A papír szeretete egészen gyermekkoromig nyúlik vissza. Ekkor még nem tudhattam, ez lesz a Szakma, ahol bejön a papírforma!

Könnyűipari Mérnökként végeztem papír-csomagolástechnológia szakon. Az élet másodnyersanyag hasznosítás területére sodort, melyet mind a mai napig elhivatottan szeretek!

Munkám során elsajátítottam a sales –  beszerzés és értékesítés fortélyait, mérnök üzletkötőtől a nemzetközi konszern magyarországi képviseletéig sokat tapasztaltam.

Partnereim körét alkotják, közép- és kisvállalkozások sora, Önkormányzatokat, Költségvetési Intézmények, Iskolák, Egyetemek, Bankok, Hulladékhasznosító üzemek.

Igyekszem egy pók leleményességével kapcsolati hálót alkotni partnereim között.

Ám a szakmai kihívások mellett mindig érdekeltek a nonprofit tevékenységek is, így többféle irányban képeztem magamat, úgy, mint pályázat írás, ifjúsági munka vagy mássággal élők mentorálása. Ezzel kiszélesedett a világ, és lehetővé vált számomra, hogy alapítványokat támogathassak pályázat menedzsment területen. Volt lehetőségem részt venni K+F kutatási projektekben is. Csodás, elhivatott embereket ismertem meg!!!

A folyamatos külső változások engem is fejlődésre ösztönöztek,nem utolsó sorban látva a piaci igényeket, 2021 novemberében közbeszerzési referens oklevéllel gazdagodtam!